З учасниками видовищної події – XXIV Міжнародних молодіжних ігор пожежників CTIF / CTIF 2024 – та їхніми наставниками у стінах міської ратуші зустрівся голова Городоцької громади Володимир Ременяк.

Хлопці та дівчата з Городоцького НВК №2, за яких вболівала вся громада, – єдині представники України на олімпіаді з пожежно-прикладного спорту, що відбулася в італійському містечку Борго.

У традиційних престижних змаганнях цьогоріч взяли участь 41 молодіжна пожежна команда із 22 країн світу. Загалом випробували свою пожежну майстерність, силу, гарт та витривалість 1100 юнаків та дівчат.

За підсумком висококонкурентної боротьби наші новачки стали бронзовими призерами ігор. Попри обмежений термін підготовки до змагань (3 місяці), адаптацію до нових умов та зміни правил. Не зважаючи на практику, не співмірну з ровесниками-суперниками: в країнах-учасницях олімпіади цим видом діти займаються, починаючи з 10 років.

Добрий початок, що, на думку голови громади може стати стартом для втілення ідеї з культивування пожежно-прикладного спорту на Городоччині.

Дякуємо молоді, наставнику, тренеру, польським партнерам, які надали підтримку в організації поїздки дружини юних вогнеборців до Італії.